Friday, August 17, 2012

Salam Ramadhan dan Selamat Hari Raya.

Selamat Hari Raya diucapkan kepada anda semua. Salah silap harap dimaafkan. jangan simpan didalam hati kerana saling memaafi adalah "TERBAIK"


Layan dulu lagu Raya Boboiboy tu yer. Sambil2 makan ketupat, lemamg dan rendang.

Berhati2 di jalan raya.

Wednesday, August 15, 2012

Salam Ramadhan Semua..

Dah lama tak log in akaun Churp Churp nie, tapi sejak sebulan lepas log in balik dan aktif share Social Seeding, barula income Churp Churp nie naik balik dan semakin hampir kpd nilai nak cash out.

Jadila, sape nak bagi RM100.00 senang-senang jer. Melainkan anak orang kaya.


Dan ini membuktikan kalau korang aktif FB, Twitter atau blog, korang boleh jana pendapatan sendiri. Takdela membazir masa sangat. Sambil2 online tu, bolehla korang buat duit.

Bolehla register Churp Churp nie kat sini Register Churp Churp. Tapi kena register dan ada akaun twitter dulu tau. Baru boleh. Selamat mencuba yer.

Monday, August 13, 2012

Salam Ramadhan semua.

Dan Selamat hari Raya yang tinggal beberapa hari lagi bakal menjelang. Sempena hari raya ini, mahi kita hiburkan dan meriahkan dengan dendangan Lagu Raya nyanyian Metallica.

Tak sangka aku, rock kapak pun boleh nyanyi lagu raya.



p/s: Bagus betul yg edit video nie, mcm sebijik Metallica yang nyanyi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget