Wednesday, August 15, 2012

Salam Ramadhan Semua..

Dah lama tak log in akaun Churp Churp nie, tapi sejak sebulan lepas log in balik dan aktif share Social Seeding, barula income Churp Churp nie naik balik dan semakin hampir kpd nilai nak cash out.

Jadila, sape nak bagi RM100.00 senang-senang jer. Melainkan anak orang kaya.


Dan ini membuktikan kalau korang aktif FB, Twitter atau blog, korang boleh jana pendapatan sendiri. Takdela membazir masa sangat. Sambil2 online tu, bolehla korang buat duit.

Bolehla register Churp Churp nie kat sini Register Churp Churp. Tapi kena register dan ada akaun twitter dulu tau. Baru boleh. Selamat mencuba yer.

Tagged: , ,

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget