Wednesday, January 23, 2013

Salam Blogger,

Kalau ikutkan nak jana pendapatan di blog dan internet. Memang banyak caranya dan salah satu cara yang aku gunakan selama aktif berinternet ini adalah Churp Churp

.Adala dapat 3 - 4 cek dari Churp Churp sebelum nie. Sebelum ramai aktif dalam Churp Churp nie, banyakla aku dapat. Tapi bila dan ramai join Churp Churp, nak jana pendapatan memang agak susah sikit kerana kena bersaing dengan ramai lagi blogger dan lain-lain orang.


Tapi alhamdulillah jugakla dapat cecah nilai minima untuk Churp Churp nie walaupun pendapatannya tak seberapa.

Lepasla nak bagi hadiah kat rakan-rakan blogger nie. Nak meriahkan kembali dunia blogging.

Duit ini akan disalurkan kepada Peraduan Duit Tunai Untuk Blogger yang sedang dijalankan di Blog Myrazis.

Kawan-kawan bolehla join Churp Churp nie kalau nak jana pendapatan secara senyap sambil online dan bertwitter atau berFacebook. Kalau nak fokus memang takkan mampu nak tanggung perbelanjaan bulananla dengan Churp Churp nie. Kalau nak seronok-seronak, bolehla.

Boleh join dengan klik sini ===> JOIN CHURP CHURP

Tagged: ,

2 comments :

  1. Churp churp ni rupanya lebih kepada rangkaian sosial. Sebelum ni ingatkan untuk blog juga. Lepas dah baca baru perasan yang churp churp ada beza dengan nuffnang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget