Tuesday, October 21, 2014

First time masuk stadium Selayang walaupun dah lebih 3 tahun tinggal di Selayang.

Jarak rumah aku dari Stadium Selayang tu 5 minit jer dah sampai.



Walaupun dekat memang tak pernah terdetik nak tengok game kat situ sebab masa dan malas.

Tapi disebabkan nak layan game Felda United yang dah kalahkan team Selangor, aku pegi jugakla.

Tapi memang berbaloi pegi tengok game Felda vs JDT.

Walaupun permainan agak slow sebab hujan yang turun agak lebat dari awal permainan tapi kerancakkan dapat dirasai sejak dari awal permainan.

Apapun, mutu pengadilan perlu dipertingkatkan sebab agak berat sebelah. Nampak sangat berat sebelah kepada JDT.

Apapun tahniah kepada Felda kerana berjaya menang 4 - 3 ke atas team pilihan JDT walaupun bermain dengan 10 orang pada 20 minit terakhir perlawanan.

Tugas berat menanti Felda yang akan berkunjung ke padang Keramat JDT di Larkin.

***Gambar terhad sebab hujan. Phone simpan dalam plastik.

**majulah sukan untuk Negara


Tagged: , ,

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget