Saturday, November 8, 2014


Senarai 5 + 1 Top Blog Malaysia yang aku ambil dari ranking yang dikeluarkan oleh alexa.com bertarikh 8 November 2014.

Ranking biasanya akan berubah dengan kerap.

Biasanya ramai buat top 10, tapi aku buat Top 5 + 1 jer. Cukupla top 5 + 1 yang kita boleh jadikan sumber rujukan dalam berblogging.

Top 5 + 1 Blog Malaysia Bulan November

  1. paultan.org - 89
  2. Beautifulnara.com - 90
  3. Um-fabolous.blogspot.com - 115
  4. Hasrulhassan.com - 154
  5. Rotikaya.com - 162
  6. Denaihati.com - 164
Gempakkan blog Hasrulhassan.com tu? Memang patutlah blogger abg Hasrul ini di gelar sifu SEO Malaysia dan juga sifu blog berplatformkan blogger.com

Ini juga boleh kita jadikan contoh dan sumber motivasi. Walaupun kita pakai platform blogger.com, janganlah kita merendah diri.

Apa yang penting content penulisan kita dicari oleh ramai pembaca dan sentiasa menjadi pilihan pembaca macam blog Hasrulhassan.com ini.

Penulisan di blog ini banyak tips dan ilmu serta panduan yang berguna untuk blogger baru dan lama.

Sekian.

Tagged: ,

7 comments :

  1. Replies
    1. Banyak boleh dipelajari dari Blog hasrulhassan.com tu.

      Delete
  2. http://madey09.blogspot.com/ asalam admin blog ternampak di alam maya..best blog ni...pelbagai ..nak kenal anda juga ya..datang lah jenguk blog Sabahan blogger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Terima kasih sudi singgah. Insya Allah pasti akan singgah kembali.

      Delete
  3. banner top blogger tu boleh tak copy ya minta izin dahulu..rasa ada nak tempek ke wall blog Etuza

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget