Friday, November 28, 2014

Fikir sekali macam tak logik, tapi bila fikir banyak kali logik kot.

Kalau logik sekalipun memang boleh pengsan kalau dengar.

Cuba banyangkan, kita performance showroom, pastu tanya Kat budak sales, sekali dia cakap harga moto tu 400+++ ribu ringgit.

Mesti rasa nak pengsan seminit.

Moto apa yang harga sampai 400++ ribu ringgit tu? 

Ini moto nya.  Limited-edition Ducati 1199 Superleggera, RM488,888






Gambar Limited Edition Ducati 1199 Superlegga, yang harganya RM488,888 ini sumber dari paultan.org.

Patutlah mahal sangat moto Ducati nie. Limited Edition rupanya.

Tagged:

4 comments :

  1. mak aiiii.. pengsan jap...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, memang betul2 pengsan nie. Thanks singgah kak.

      Delete
  2. hu3..memang la mahal superbike ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tujuh keturunan kumpul duit pun belum tentu cukup nie. Melainkan dapat duit jatuh dari langit. Itupun fikir 400ribu kali.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget