Saturday, November 29, 2014

Kalau hari minggu busy kerja dengan ISDA Catering & Wedding Planner memang selalu tak berupdate Blog nie.

Tapi hari nie nak update sebab Malaysia menang lawan Singapore.

Bagus bagus sebab menang. Tapi masa draw tadi dah rasa sakit hati jugakla.

Tapi nasib baik tuah menyebelahi Dollah Salleh. Dapatlah penalti. Aku cakap tuah Dollah Salleh sebab kalau kalah dia yang kena pecat.

Bukan pemain yang asyik buat hal tu. Agak hangin aku dengan pemain yang selalu buat kesilapan sama kalau dah leading.

Apapun tahniah Dollah Salleh. Perubahan taktikal anda membawa hasil. Gary patut digantikan lebih awal oleh Hafiz Kamal.

Begitu jugak Mat Yo, patut Indra masuk lebih awal jugak atau Indra main terus dari awal.

Dan semoga berjaya hingga ke perlawanan akhir team Dollah Salleh yang akan lawan Vietnam.

Tagged:

2 comments :

  1. Wahhh...seronok ke update blog pakai henphone?tahniah buat pasukan Malysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak seronok pun kena layanla. Nak tunggu hadap laptop memang seminggu 1 posting jerla Blog ini.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget