Saturday, January 17, 2015

Memang tak sangka langsung, lebih dari 100 blogger yang tinggalkan link blog mereka untuk dimasukkan ke dalam blogwalking list blog Perkongsian RH ini.

Mulanya tak yakin boleh cegah 100 blog. Sekali post kat FB group blogger, memang mendapat sambutan hangat.

Siap kena buat list ke2. List pertama dah lebih 100 blogger. Lebih tepat 110.


List kedua pula dah semakin cecah 100. Kalau mencecah 100 jugak, maka kena bukak list ke3 lah jawabnya.


Sampai hari ini tak habis update lagi. Pada yang belum dimasukkan tu tunggu ya.

Insha Allah akan cuba masukkan semua yang.

Apapun terima kasih pada semua rakan blogger yang tinggalkan link blog mereka samaada di komen post atau di FB Group.

Semoga usaha kecil ini dapat memeriahkan lagi dunia blogging.

Seterusnya dapat mengenali lebih banyak blogger dan blog anda semua.

Sekian.
Razishamit

Tagged: , ,

4 comments :

  1. Salam singgah, berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. betul2...BW bukan saja boleh mempromosi blog, tapi juga boleh menambahkan lg kenalan blogger : good job!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengan cara blogwalking ini jerla kita dpt mengenali Blog atau blogger lain. Nak harap event Mmg tak joinla. Melainkan kita full time blogger.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget