Friday, January 16, 2015

Tahun 2015 dah 2 minggu berlalu. Masih belum terlambat untuk ucapkan Selamat Tahun Baru 2015 kepada semua rakan blogger.

Misi terbaru blog Perkongsian RH adalab mencari Blog sebanyak mungkin untuk mengisi senarai blogwalking list di side bar blog ini.


Untuk dimasukkan dalam senarai blogwalking list blog Perkongsian RH ini, cuma perlu tinggalkan komen di entry ini.

Lepas tu link blog anda akan dimasukkan.

Taknak pertukaran link pun tak apa. Kalau nak letakkan link blog ini di blog anda lagilah dialu-alukan.

Jadi, apa lagi, komen dan tinggalkan link blog anda ya.


Tagged: , ,

54 comments :

  1. Replies
    1. Terima kasih sudi tinggalkan link. Link anda dah sy masukkan.

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih sudi tinggalkan link. Link anda dah sy masukkan.

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih sudi tinggalkan link. Link anda dah sy masukkan.

      Delete
  4. Jjemput singgah
    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/01/port-baru-ainul.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi tinggalkan link. Link anda dah sy masukkan.

      Delete
  5. eemmm..banyak tu, apa2 pun good luck

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dari ML

    blog saya di www.mommylina.blogspot.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  7. Radinfadli.com

    Jemput singgah blog saya

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum,

    http://fayreenmizan.blogspot.com

    Nanti saya masukkan url blog ni dalam bloglist. :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, salam perkenalan dari saya ;)

    www.cahayavitamin.com

    tqsm :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Salam perkenalan kembali. Sy dah add link anda. Terima kasih sudi tinggalkan link.

      Delete
  10. Assalamualaikum Razis Hamit, salam perkenalan.. :)

    www.mrs8788.blogspot.com

    TQ dik.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum .. 😃

    http://daydengayyad.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. http://gingerpasta.blogspot.com/


    Thanks razishamit. Nanti nak letak link your blog jugak kat My Blogwalking list !

    ReplyDelete
  13. Bagus ni.. boleh jd panduan utk aku juga.. haha

    http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete
  14. Salam..
    new blogger in the making..

    thesoutheastasiangirl.blogspot.com

    Terima kasih..

    ReplyDelete
  15. Salam buat Razis..... semoga dapat kumpul lbh ramsi peserta untuk bloglist. Ini link saya, sekian terima kasih.

    http://www.sensasi2020.com

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan.. sy budak baru belajar.

    www.babyaimacomel.com

    ReplyDelete
  17. Salam Razis,

    www.malaysiatercinta.com

    Terimakasih

    ReplyDelete
  18. http://freebiesinmalaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan..

    http://busyratakiyudin.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan..

    suemrsatiewan.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Salam...
    Blogwalking http://homestayditelukintan.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget