Tuesday, February 24, 2015

Sebelum ini blog Perkongsian RH ada kongsikan kad kahwin berkonsepkan kertas peperiksaan. Entry Design Kad Kahwin Konsep Kertas Peperiksaan. Memang menarik dan kreatif.

Entry ini sekali lagi nak kongsikan konsep kad kahwin yang kreatif.

Kali ini berkonsepkan Passport pula. Memang unik.

Pasanga pengantin boleh cuba design ini jika berminat untuk membuat kelainan.


Iklan:

Pakej Katering Perkahwinan dan Pakej Lengkap Perkahwinan - ISDA Catering & Wedding Planner


Sunday, February 22, 2015

Ramai kita dah tahu Ford Range Rover Evoque adalah kereta yang mempunyai ramai peminat di Malaysia ini dan di seluruh dunia.

Dengan design yang sporty, memang menarik kegilaan ramai peminat kereta dengan model kereta ini.

Bentuk asal dah menarik, inikan pula bentuknya selepas mendapatkan sentuhan Hamann.

Menjadi lebih menariklah mereka ini.

Jom kita lihat Gambar Ford Range Rover Evoque Hamann.








Saturday, February 21, 2015

Dengan adanya view yang boleh nampak KLCC ini, harga rumah boleh melonjak tinggi.

Itulah penangan pemandangan indah menara KLCC di waktu malam.

Begitu juga pemandangan di malam Tahun Baru jika ada pesta bunga api.

Memang menjadi idaman ramai untuk ada rumah yang ada KLCC view.

Pemandangan KLCC dari SetiaSky Residence.

Tapi, untuk yang berkemampuan sahaja yang mampu memiliki kelebihan ini kerana harganya agak tinggi.

Apapun, inilah penangan KLCC.

Thursday, February 19, 2015

Fenomena dunia blogging dan internet berinformasi dimeriahkan lagi dengan kehadiran satu laman baru yang masih segar bugar.

Laman tersebut adalah The Vocket. Hasil idea dan kreativiti Tn Fazreen yang juga seorang blogger, bersama teamnya berjaya mewujudkan The Vocket.


Logo yang simple, tetapi membawa 1001 harapan dan impian team The Vocket.

Dalam bulan pertama kemunculannya, the Vocket telah berjaya menjadi Blog Of The Month untuk Innity.

Syarikat pengiklanan yang terkenal di kalangan blogger Asia.

Manakala dari segi view, The Vocket telah mencapai view sebanyak lebih dari 3 juta sejak 2 bulan kemunculannya.

Terbaru statistik The Vocket yang kami ambil dari Laman FB Tn Fazreen.

Statistik ini memang sangat WOW.

Apa yang kita boleh pelajari hasil dari penubuhan The Vocket ini adalah banyak.

Antaranya adalah 5 yang telah tersenarai di bawah ini.

1. Kerja Berpasukan

Kekuatan yang paling nyata adalah The Vocket dibina secara berpasukan diketuai oleh Tuan Fazreen.

Kerja Berpasukan memberi banyak kelebihan kerana banyak kepala mampu berfikir dan yang paling penting, banyak content penulisan dapat dihasilkan.

Lain individu, lain kepakarannya dan lain content sumbangannya.

2. Konten yang berisi dan berinformasi.

Pembaca blog semakin pandai memilih konten yang mereka ingin baca.

Mereka takkan membaca blog yang bercerita kosong semata-mata.

Jadi, The Vocket antara sumber pilihan ramai pembaca kerana kontennya yang berilmu dan memberi informasi.

3. Memilih Partner Yang Sesuai.

Satu lagi kekuatan The Vocket yang menjadi perbezaan dengan blog atau blogger lain adalah pemilihan partner.

The Vocket telah memilih untuk bernaung di bawah ABS Holdings yang kepakarannya adalah mengembangkan bisnes dan jenama bisnes.

Dengan kerjasama ini, Team The Vocket dapat menumpukan sepenuhnya pada penghasilan konten berkualiti manakala team ABS akan menumpukan pada penjenamaan dan pengembangan lagi jenama The Vocket.

4. Berpandangan Jauh.

Satu lagi perkara yang perlu ada pada semua blogger. Berpandangan jauh dan luar dari kebiasaan.

The Vocket sangat berpandangan jauh dalam pengembangan jenamanya.

Ini terbukti dengan kerjasama teknikal dengan Astro, Astro Radio dan banyak lagi syarikat media terkemuka Malaysia.

5. Meletakkan Nilai Kita Tinggi

Nilai Kita, kita yang tentukan.

Jadi, letakkan nilai kita di kadar yang tinggi agar kita lebih dipandang tinggi dan secara tak langsung kualiti kita akan menjadi tinggi.

Contohnya, The Vocket meletakkan nilai advertorial di lamannya setinggi RM25,000. Sangat tinggikan? Jadi, setkan nilai kita setinggi yang boleh.

Jangan takut orang tak pilih kita, lebih baik kita takut akan kualiti kita pada jangka masa panjang.

Jangan letakkan nilai kita rendah kerana orang akan pandang kita rendah.

Wednesday, February 18, 2015

Memang menjadi idaman ramai antara kita untuk memegang status seperti Billionaire Termuda Dunia ini.

Siapa yang tak nak menjadi kaya, lebih-lebih lagi terkaya.

Tapi inilah yang berlaku kepada wanita berusia 24 tahun dari Hong Kong, Perenna Kei yang sekarang memegang status Billionaire Termuda Dunia.

Status terbaru ini telah membuatkan pengasas bersama Facebook, Dustin Moskovitz yang berusia 29 tahun.

Sumber Gambar: majalahinovasi.com

Tetapi, berbanding Dustin Moskovitz, kekayaan Perenna Kei adalah diwarisi dari kekayaan ayahnya, Ji Haipeng, Pengerusi dan juga CEO syarikat Logan Property Holdings. Bukan diperolehi sendiri.

Nilai kekayaan Perenna Kei dianggarkan bernilai $1.3 billion atau lebih kurang RM4.55 billion ($1 = RM3.5)

Apa yang kita boleh pelajari dari sini adalah, untuk menjadikan anak kita kaya atau berjaya, kita perlu binakan kekayaan atau kejayaan mereka.

Dan lagi satu, dengan menjadikan anaknya adalah Billionaire Termuda Dunia, syarikat bapanya juga mendapat promosi mudah dan mendapat kredibiliti tinggi di mata dunia.


Sumber: New Youngest Billionaire

Tuesday, February 17, 2015

Nak berniaga, tapi tak tahu nak jual apa?

Inilah memang masalah yang selalu kita alami. Bukan orang baru nak berniaga jer hadapi masalah ini.


Orang yang dah lama berniaga pun hadapi masalah ini. Cuma orang yang berpengalaman berniaga ini tujuannya untuk mengembangkan bisnesnya atau cabang bisnesnya.

Dalam berniaga kita perlukan banyak cabang produk atau servis agar kita berlainan berbanding pesaing kita yang lain.

Untuk banyak produk atau servis, kita perlu ada banyak pembekal atau supplier.

Sekarang kita tak perlu susah payah cari supplier sendiri, dah ada orang kumpulkan untuk kita.

Klik jer kat sini ==> Senarai Pembekal Top Malaysia


Sekarang satu masalah dah selesai. Masalah pembekal dah tak jadi masalah sekarang nie.

Kita dah boleh berniaga sekarang nie. Masa untuk kita memulakan perniagaan dah jadi mudah dan cepat.

Masalah pembekal dah selesai, perkara seterusnya yang perlu kita ambil perhatian adalah kat mana nak jual? Siapa pembeli kita?

Hal ini pun sekarang senang nak selesaikan. Guna sosial media Facebook untuk selesaikannya.

Dah ramai yang buat duit dan berjaya memulakan dan seterusnya berkembang melalui bisnes di Facebook. CARA BISNES DI FACEBOOK

Dah selesai 2 perkara untuk mulakan bisnes kita sendiri tanpa keluarkan produk sendiri.

Dah bolehlah kita mula berniaga dengan adanya senarai pembekal Malaysia dan Cara bisnes di Facebook ini.

Jom bisnes.

Monday, February 16, 2015

Ada terbaca post terbaru dari Blog Denaihati tentang peniaga kedai makan Melayu yang kurang mementingkan layanan kepada pelanggan.

Antara layanan yang kurang memuaskan itu termasuklah lambat ambil order, kurang informasi tentang menu yang dihidangkan, lambat hantar pesanan dan tak efektif dalam menerima pembayaran.

Jadi, sebagai peniaga, buatlah sedikit perubahan, iaitu perubahan tentang layanan kepada pelanggan.

Sikit jer perubahannya. Tapi hasilnya sangat berbaloi.

Walaupun kedai anda tak cantik, tak mewah seperti kopitiam, tapi jika layanan anda terhadap pelanggan tahap A, Insha Allah hasilnya berbaloi.

Perubahan yang perlu anda buat adalah cepat ambil order.

Sediakan menu agar senang pelanggan nak order.

Sediakan tanda, atau sign jika ingin membuat pembayaran.

Cepat dalam penghantaran makanan yang di order.

Itu sahaja perubahan yang perlu anda buat. Tak banyak dan tak perlu modal yang besar pun.

Jadi, kita perlu naik taraf servis kedai makan kita agar pelanggan tak bandingkan kita dengan kedai makan Mamak mahupun kopitiam.

Biarlah kita meniaga di bawah pokok sekalipun, tapi layanan pada pelanggan tahap kopitiam berhawa dingin.


Tuesday, February 10, 2015

Dalam keretapi kalau perjalanan jauh, makan 10 ke 15 jam, pasti membosankan.

Kalau sekarang ada smartphone Okla jugak.

Tapi kalau tengok phone pun dah bosan tahap gaban, 5 gambar kat bawah nie la akan menjadi hasilnya.






Thursday, February 5, 2015

Peraduan pelawat bertuah blog Perkongsian RH ini semakin menghampiri menemui pemenangnya.

Angka statistik di blog ini menunjukkan angka semakin dekat.


Mungkin hari ini, esok atau lusa akan ada pemenangnya.

Jadi, rajin rajinlah singgah, mana tahu, andalah pelawat bertuah ke 100,000 yang akan menang wang tunai RM10.

Kalau tak menang tak mengapa sebab lepas ini akan ada peraduan lagi.

Setiap bulan admin akan pastikan ada pemenang bertuah di blog Perkongsian RH ini.

============================================
Entry tentang Peraduan: Menang Wang Tunai RM10.
============================================
Majlis perkahwinan adalah majlis yang bertujuan memberi makan kepada para tetamu jemputan disamping memberitahu orang ramai bahawa anak, diri sendiri telah berkahwin.

Ini tujuan asal majlis/jamuan perkahwinan. Tapi kini, majlis perkahwinan menjadi sumber rezeki kepada ramai orang.


Ini kerana semua golongan seperti masyarakat Cina, Melayu, India dan lain-lain pasti akan mengadakan jamuan majlis perkahwinan jika ada pasangan yang baru berkahwin.

Setakat ini, masyarakat Cina adalah masyaraat yang akan mengeluarkan belanja besar jika mengadakan Majlis Perkahwinan.

Tak kurang juga masyarakat Melayu bandar. Tapi masih belum setanding masyarakat Cina.

Oleh sebab inilah ramai antara kita telah berjaya menjana pendapatan dengan Majlis Perkahwinan.

Dan ramai juga telah terbukti mereka mampu hidup senang dan mewah dengan menyediakan perkhidmatan untuk Majlis Perkahwinan.

Antaranya Perunding Perkahwinan terkenal, Pak Abu dan juga katerer terkenal Pak Engku dengan jenama Kuzie Katering.

Cara paling mudah menjana pendapatan dengan Majlis Perkahwinan adalah dengan menjadi:

 #1 - Wedding Planner.
Anda cuma perlu plan/atur majlis perkahwinan mengikut citarasa pengantin.

Cuma apa yang perlu anda ada ialah contact/kenalan yang ramai dalam industri Perkahwinan ini.

Kenalan dari segi Katering-nya, Andaman-nya, persiapan seperti bunga telur, hantaran, cenderahati/door gift dan lain-lain lagila. Kita akan list satu persatu nanti.

#2 - Penyedia Perkhidmatan Katering
- Katering nie kebiasaannya diceburi oleh mereka yang berpengalaman dalam bidang masakan seperti chef, pemilik restoran dan juga bekas pekerja katering, hotel dan kedai makan.

- Agak rumit untuk diuruskan tetapi berbaloi jika memiliki perkhidmatan katering sendiri.

- Perlukan modal yang agak besar untuk membeli kelengkapan katering seperti pinggan, cawan, dan lain2, barang memasak dan juga gaji pekerja.


#3 - Penyedia Perkhidmatan Andaman
- Setiap pengantin akan memerlukan pakaian, pelamin dan juga solekan untuk majlis perkahwinan.

- Jadi, kepada sesiapa yang memiliki kemahiran persolekan boleh mulakan dengan menjadi Freelance pesolek.

- Lakukan secara sambilan sebelum cukup modal untuk membuka butik pengantin sendiri.

- Kalau nak ceburi bidang hiasan pelamin, perlu ada modal yang besar untuk membeli peralatan pelamin dan paling penting kena ada butik sendiri.


#4 - Menjual dan Mereka Perhiasan Majlis Perkahwinan
- Kepada insan yang dilahirkan dan dikurniakan dengan tangan yang berseni tu, bolehla ceburi jenis perniagaan ini. Memang boleh terjual kalau rekaan anda menarik, cantik dan up-to-date.

- Kalau design tak uptodate tapi murah, orang akan beli juga.


- Perniagaan ini boleh buat part time dan boleh juga dibuat di rumah selepas balik dari kerja.

#5 - Photographer dan Videographer
- Ini merupakan jenis perkhidmatan majlis perkahwinan yang menjadi pilihan ramai. Memang boleh buat duit dengan menjadi Photographer atau videographer majlis perkahwinan nie.

- Tapi, jika anda memilih jenis perniagaan ini, anda perlu bersaing dengan ratusan, malahan mungkin ada ribuan photographer lain di luar sana.

Sumber Gambar: weddingbycolor.com

- Pilih strategi tersendiri, pasti anda akan berjaya mengatasi photographer lain.

- Antara strateginya adalah, cipta pakej menarik dengan penggabungan beberapa perkhidmatan lain. Ini adalah trend baru dalam penyedia pakej majlis perkahwinan.

#6 - Perkhidmatan Hiburan di Majlis Perkahwinan
- Ada perbagai jenis hiburan untuk majlis perkahwinan, ada bunyian seperti PA Sistem dan karaoke, penyanyi, tarian, gamelan, silat melayu, kompang, Selawat dan banyak lagi.

Sumber: www.isdacatering.com

- Boleh juga sediakan perkhidmatan Band, Cak Lem Pung, Dondang Sayang, Joget Lambak dan sebagainya.

#7 - Menyediakan Khidmat membuat Kek Majlis Perkahwinan
- Kek dan Cup Cakes semakin popular dan semakin menjadi pilihan pengantin untuk dijadikan pemberian kepada tetamu. Terutamanya Cup Cakes yang menarik designnya dan sedap rasanya.

Sumber: www.isdacatering.com

- Kek Pengantin juga boleh dikomersilkan jika anda mempunyai resepi yang sedap dan design yang menarik.

#8 - Menyediakan Perkhidmatan Kanopi Untuk Majlis Perkahwinan
- Satu lagi perniagaan bermodal besar tapi lumayan jika anda mampu menjalankannya secara baik.

Sumber: www.isdacatering.com
- Perancangan yang baik akan menjadikan perniagaan Kanopi memberi kesenangan kepada anda yang terlibat.

#9 - Khidmat Percetakan Kad kahwin
- Setiap majlis perkahwinan perlukan Kad Kahwin. Kalau anda mempunyai kemahiran mendesign, silala ceburi bidang perniagaan ini. Untuk cetak kad itu anda tak perlu risau.


- Kad Kahwin Tema COC pun boleh.

- Pergi saja ke Jalan Pudu, anda akan dapati berpuluh kedai menyediakan perkhidmatan percetakan ini. Pilih sahaja yer.


#10 - Khidmat Mencetak dan Men-design Banner/Bunting
- Lagi satu trend pengantin zaman moden ini, mereka sukakan bunting sebagai penunjuk arah untuk rakan2 tetamu jemputan mereka untuk hadir ke rumah/tempat perkahwinan mereka.

- Sama seperti kad kahwin, anda design, kemudian print. Senang bukan?

Setakat ini sahaja nak dikongsikan pada entry kali ini, sebarang tambahan cara buat duit dengan majlis perkahwinan akan ditambah dari masa ke semasa.

Jika anda betul berminat menjana pendapatan dengan majlis perkahwinan, disarankan supaya anda memilih pilihan #1, iaitu menjadi Wedding Planner Majlis Perkahwinan.

Modal yang diperlukan tidak besar, cuma perlukan kemahiran mengurus majlis dan juga kemahiran komunikasi (PR).

-----------------------------------------------------------

ISDA Catering & Wedding Planner ada menawarkan pakej harga yang sesuai, khas untuk bakal Wedding Planner.

Hubungi ISDA Catering & Wedding Planner jika ingin tahu harga dan seterusnya anda menjadi Pemasar (Marketer) atau Perunding kepada Produk ISDA Catering & Wedding Planner.

Sumber gambar: ISDA Catering & Wedding Planner.

Sekian,
Penulis adalah Ketua Pemasaran ISDA Catering & Wedding Planner - Penyedia Pakej Perkahwinan Lengkap.

Wednesday, February 4, 2015

Kereta mahal pun tak selamat. Walaupun mahal tapi tak menjamin keselamatan jika menaikinya.

Gambar Kereta Ferrari Terbakar Di Jalan Bangsar.




Sumber: Facebook.com

Tuesday, February 3, 2015

Kalau betul jalannya, betul strateginya, tak mustahil nak buat duit dengan blogging.

Tak kisahlah blogger Malaysia atau blogger luar Malaysia.

Ini kisah blogger Luar Malaysia yang aku dah follow sejak aku mula berblogging nie.

Income tahunannya $946,256. Kalau convert ke Ringgit, lebih kurang RM3.3 juta. (Guna rate 3.5)

Rujuk gambar di bawah untuk buktinya.


Blogger ini memang akan kongsikan pendapatan beliau setiap bulan dan inilah jumlah pendapatan setahunnya untuk tahun 2014.

Memang memotivasikan pendapatan Blog Pat Flynn ini.

Apapun, usaha pasti seiring dengan ilmu pengetahuan untuk mencapai kejayaan ini.

Pada yang ingin menambah ilmu blogging, boleh belajar di sini ILMU Blogging

Dah ada ilmu set up Blog, nak buat duit dengan Blog pun kena ada cara, lubuk dan ilmu, cara paling mudah buat duit dengan Blog.

Caranya dengan affiliate, affiliate yang agak terkenal di Malaysia adalah klikjer.

Apapun caranya, apa yang penting, kita kena cuba dan praktik. Insha Allah berjaya.

Cepat atau lambat jer penentunya.
Datuk Siti Nurhaliza memang seorang artis yang sentiasa menghargai peminatnya.

Aktiviti bersama peminat sudah menjadi kebiasaan bagi Datuk Siti.

Ini bagi meraikan para peminat yang sentiasa menyokong karier seni Datuk Siti.

Kali ini dengan kostum sekolah dan Datuk Siti bertindak sebagai Ketua Pengawas dan memang kelihatan comel.

Jom lihat gambar Datuk Siti Berkostum Pengawas - Gambar Dari Blog Rotikaya.com





Akhirnya Juan Cuadrado menjadi pemain terbaru dibeli oleh Chelsea di jam-jam terakhir jendela perpindahan.

Memang menjadi kebiasaan, perpindahan saat terakhir ini lebih dramatik dan menarik.


Perpindahan Cuadrado dari kelab Itali, Fiorentina ke Chelsea ini bernilai £26.8 juta.

Dan M.Salah, akan dipinjamkan ke Fiorentina oleh Chelsea sebagai salah satu terma perpindahan.

Selain perpindahan masuk ini, Chelsea juga telah menjual pemain Andre Shurle ke Wolfburg.

Nampaknya aktif Chelsea membeli dan menjual pemain di jendela perpindahan ini.

Monday, February 2, 2015

Carta 8 kerjaya yang Berpendapatan Tinggi dan Menggembirakan ini adalah berdasarkan kajian di USA oleh careerbliss.com

Komuniti kerjaya di USA.

Tapi di Malaysia, kita tak pasti pekerjaan apakah yang memberi pendapatan lumayan di samping kerja yang gembira. Kurang tekanan.

Pilihan ramai pastinya kerja kerajaan. Betul tak?

Tapi nak kerja kerajaan agak susah nak dapat, melainkan anda tahu rahsianya. Rahsianya boleh baca kat sini, Rahsia Temuduga Kerajaan.

Kebiasaannya, pekerjaan yang bergaji lumayan nie, pakej sekali dengan tekanan kerja dan kurang menggembirakan.

Apapun, kerja kena sentiasa gembira walaupun gaji tak berapa lumayan.

Kat bawah ini adalah 8 Kerjaya Yang Bergaji Lumayan dan Menggembirakan.



Sumber: 8 High Paying Jobs With Happy Employees.
Sebut pasal internet marketing, ramai akan terfikir tentang Facebook, Twitter, Instagram, blog dan macam-macam lagi.

Memang ada berpuluh malahan beratus sumber untuk internet marketing.

Ada yang percuma. Ada yang berbayar.

Tak kisahlah percuma atau berbayar, apa yang penting kita perlu gunakan Internet Marketing ini.

Banyak faedahnya. Antaranya adalah kos yang lebih rendah. Seperti yang dikongsikan oleh Pn Ainon di laman sekolahbisnes.net.


Memang kosnya sangat jauh berbeza dan hasilnya agak sama atau lebih baik.

Syarikat besar biasanya menggunakan offline marketing untuk menaikkan jenama mereka.

Bukan untuk membuat jualan semata-mata.

Seperti contoh, billboard besar di lebuhraya utama bukanlah bertujuan untuk menghasilkan jualan, tapi lebih kepada Branding dan Brand Positioning.

Jadi, sebagai peniaga kecil, kata seharusnya terus fokus kepada internet marketing kerana ia berkos rendah dan mampu bayar.

Itulah yang kami lakukan untuk mempromosikan bisnes perkahwinan yang kami buat, ISDA Catering & Wedding Planner.

Selain dari menaikkan Branding, internet marketing juga membantu menjana jualan terus dan paling penting, ia menjimatkan kos menjual kami.

Untuk kami yang berskala kecil, kami mampu menjimatkan kos lebih dari RM10k dengan internet marketing.

Ini kerana, kos pengiklanan di majalah untuk 1 keluaran adalah berharga RM2k +++. Dan bukan boleh beli slot untuk 1 keluaran, kontrak minima adalah 6 keluaran iaitu untuk 6 bulan.

Jadi, kosnya lebih kurang RM12k.

Selain dari majalah, medium pemasaran offline lain yang biasa digunakan dalam industri adalah Pameran atau Ekspo.

Kos menyertai Pameran adalah RM4k untuk saiz booth 10' x 10'. Kos yang sangat tinggi. Ini adalah kos paling minima.

Untuk pameran yang bereputasi tinggi, kosnya mencecah RM5k untuk saiz booth yang sama.

Dalam setahun perlu menyertai 3 Pameran sekurang-kurangnya jika ingin mendapatkan jualan yang banyak.

Jadi, RM4k x 3kali, kosnya lebih kurang RM12k.

Sebagai penyelesaian untuk kos offline marketing yang mahal, kita perlu gunakan Internet Marketing sebaik mungkin dan semaksimum yang boleh.

Mengikut pengalaman kami, penjimatan sehingga RM10k mampu dicapai jika menggunakan medium internet marketing sepenuhnya.

Jadi, ambil kesempatan ini untuk kita menjana pendapatan sebanyak yang boleh dengan kos pemasaran yang minima.

Sekian.

Sunday, February 1, 2015

Baru bulan pertama 2015 berlalu, misi blog Perkongsian RH ini dah gagal.

Kalau ikutkan perancangan, sehari sekurang-kurangnya post 1 entry.

31 hari bermakna dapat 31 post entry.

Tapi gagal nak capai sebab agak sibuk di hujung bulan.

Kalau ikutkan momentum dari awal bulan, memang tak mustahil boleh capai.

Tapi oleh kerana kesibukan menguruskan 2 majlis perkahwinan yang diamanahkan kepada ISDA Catering & Wedding Planner pada 31.1.15 iaitu semalam, terus tak dapat kekalkan momentum menulisnya.

Nak menguruskan majlis kahwin orang memang memakan banyak masa dan komitmen.

Jadi, pada bakal pengantin yang bakal menamatkan zaman bujang tahun 2015 ini, bolehla lawat laman ISDA Catering & Wedding Planner jika nak dapatkan pakej yang menarik.

Kami akan cuba bantu anda menguruskan majlis dan memudahkan urusan majlis perkahwinan anda.

Tapi tertakluk pada bakal pengantin di KL, Selangor, Melaka dan Negeri Sembilan sahaja.

Negeri lain belum ada cawangannya.

Harap bulan 2, yang bermula hari ini, akan dapat capai 28 post entry atau lebih.

www.isdacatering.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget