Tuesday, February 3, 2015

Kalau betul jalannya, betul strateginya, tak mustahil nak buat duit dengan blogging.

Tak kisahlah blogger Malaysia atau blogger luar Malaysia.

Ini kisah blogger Luar Malaysia yang aku dah follow sejak aku mula berblogging nie.

Income tahunannya $946,256. Kalau convert ke Ringgit, lebih kurang RM3.3 juta. (Guna rate 3.5)

Rujuk gambar di bawah untuk buktinya.


Blogger ini memang akan kongsikan pendapatan beliau setiap bulan dan inilah jumlah pendapatan setahunnya untuk tahun 2014.

Memang memotivasikan pendapatan Blog Pat Flynn ini.

Apapun, usaha pasti seiring dengan ilmu pengetahuan untuk mencapai kejayaan ini.

Pada yang ingin menambah ilmu blogging, boleh belajar di sini ILMU Blogging

Dah ada ilmu set up Blog, nak buat duit dengan Blog pun kena ada cara, lubuk dan ilmu, cara paling mudah buat duit dengan Blog.

Caranya dengan affiliate, affiliate yang agak terkenal di Malaysia adalah klikjer.

Apapun caranya, apa yang penting, kita kena cuba dan praktik. Insha Allah berjaya.

Cepat atau lambat jer penentunya.

Tagged: , , ,

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget