Tuesday, June 30, 2015

Ini adalah iklan produk Makanan Frozen. 

Entry ini sangat sesuai untuk wanita bekerjaya yang suka memasak di rumah.

Wanita yang suka memasak sendiri untuk anak-anak dan seisi keluarga.

Ayam Berempah ini juga sesuai untuk peniaga kedai makan yang ingin mempelbagaikan menu hidangan kedai mereka.

Juga peniaga kiosk dan warung-warung.


Ayam Berempah Frozen ini sudah siap di 'marinated' dengan pelbagai rempah yang istimewa bagi memastikan keenakkannya.


Ayam Berempah Frozen ini sangat mudah di sediakan. Cuma perlu nyahbekukan, kalau ia beku. Dan terus goreng.

Itu jer langkahnya. Sangat senang untuk disediakan kan?

1 pack ada 5 ketul di dalamnya dan harganya juga berbaloi-baloi.

Kalau nak order, boleh lawat laman FB ISDA Lazat di www.facebook.com/isdalazat

Nak jadi agent pun boleh. Insha Allah produk ini bakal menjadi pilihan dan permintaan ramai.

Ini berdasarkan pelanggan baru kami boleh menerima dan menempah dengan kami sehingga 20 packs sehari untuk rakan pejabatnya.


Kalau berminat jadi agent juga boleh ke laman FB ISDA Lazat atau hubungi no 016-337 5579 ( kalau tak angkat call tu, whatsapp jer)

Tagged: ,

1 comment :

  1. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@zalora.com.my jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget