Wednesday, March 16, 2016

Baca blog post neilpatel.com tentang penulisan blog yang kurang dari 3000 patah perkataan mampu menarik lebih ramai pembaca.

Itu tak dinafikan sebab sekarang nie kebanyakan pembaca blog membaca melalui smartphone.

Skrin kecik, lebih sesuai baca post yang tak terlalu panjang.

Lagi satu, smartphone dengan data yang perlahan, akan menyebabkan loading blog yang bertulisan panjang menjadi lambat.

Kalau dah lambat tu, percent nak ditutup memang tinggi.

Aku pun kalau blog lambat loading, tutup jer.

Sebarang nie zaman semua nak cepat. Yang lambat memang akan tertinggal dan ditinggalkan.

Jadi, lepas nie, blog razishamit.com akan tulis post sedang-sedang jer.

Nak post panjang-panjang memang tak la.

Tagged: , , ,

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get this widget